Mijn geschreven kinderboeken

Als iedereen van iedereen zou houden, dan… | Bestel mijn boekje nu!

Op dit moment ben ik bezig met twee boeken. Het ene boek heet: Henk de spin wil ook schoenen! En het andere boek, waar ik het in deze blogpost over ga hebben heet: Als iedereen van iedereen zou houden, dan…

Henk de spin wil ook schoenen is vanaf 8 januari te bestellen via Boekscout. Dit is een kinderboek gericht op jonge kinderen (2 tot 4 jaar). Over dit boek ga ik het later nog eens hebben op mijn blog.

Deze blogpost is gewijd aan “het kleine boekje”. Ik noem hem zo omdat het een boekje van 14cm bij 14cm is en daardoor dus erg klein. Ook heeft hij niet heel erg veel pagina’s maar hij heeft wel een grote betekenis.
Het boek moet aanzetten tot gesprek tussen mensen, het moet aanzetten tot filosoferen en tot nadenken. Als iedereen van iedereen zou houden, zou dat de wereld mooier maken of denk jij juist van niet?

Laten we wat meer van elkaar houden en laten we elkaar wat meer respecteren. Deze tijden zijn voor iedereen ontzettend moeilijk dus laten we elkaar liefhebben in plaats van wegduwen.
We leven in een “ikke ikke ikke” maatschappij en dat wil ik doorbreken met het boekje wat ik heb geschreven + geïllustreerd.

Het lijkt in eerste instantie op een kinderboek en zo zou je hem op zich ook wel kunnen gebruiken. Verandering begint tenslotte bij de jonge generatie. Toch is het ook echt een boekje bedoeld voor volwassenen. Want met elkaar moeten we verder en dat zou zo veel makkelijker gaan als we wat meer begrip hadden voor elkaar.

Klinkt dit voor jou als iets moois/herkenbaars?

Je kunt het boekje NU bestellen!

De prijs is inclusief verzendkosten €11,50 en je kan hem bestellen door mij simpelweg een berichtje te sturen.
Dit kan je doen via:
Instagram: @marjavdhoning
Facebook: Marja van der Honing
Of stuur een mailtje naar: marja_van_der_honing@hotmail.com

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *