Persoonlijk

Ik heb een nieuwe tattoo! | Persoonlijk

16 april 2018

Als je mij op Instagram volgt heb je wellicht al kunnen zien dat ik een nieuwe tattoo heb laten zetten!
Ik heb deze tattoo laten zetten bij PointbreakTattoo, maar hij is gezet door @Mikey Elli.
Hij was als gastartiest bij de tattooshop in Sneek en hij heeft mijn geweldig mooie tattoo gezet.
Ik ben er echt ongelofelijk blij mee en ik kan er nog niet over uit hoe strak de lijnen zijn gezet. Wauw!
Het is dus een halve maan met een vrouwelijk gezichtje, ookwel: Luna. Ik heb een fascinatie voor de maan en ik kan er uren naar kijken. Ik weet niet, het geeft mij een gevoel van rust, kalmte en geluk.
Ik heb hem laten zetten op mijn linker bovenarm aan de binnenkant. Ze kijkt naar mij toe dus daardoor is hij extra persoonlijk.
Wat vind jij van mijn nieuwe tattoo? Heb je zelf ook tattoos?

-x-

Only registered users can comment.

  1. Hoi! Nou, ik leer je helemaal kennen. Wat leuk, een blog en een vlog. Ooit had ik zelf ook een blog, ik schrijf graag. Ik heb ook een tattoo, een dolfijntje dat over een maan heen springt (ja, ik heb hetzelfde met de maan als jij). Op mijn rechter bovenarm. Succes met je vlog, dapper hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *