Persoonlijk

Mijn favoriete sieraden! | Persoonlijk

21 maart 2018

Ik ben iemand die eigenlijk altijd wel sieraden draagt. Vaak dezelfde sieraden omdat deze waardevol en dierbaar voor mij zijn.
Het leek me heel erg leuk om mijn favoriete sieraden met jullie te delen. Ik denk namelijk dat je iemand beter leert kennen als je kijkt naar zijn/haar sieraden.
Dit zijn in ieder geval mijn favoriete sieraden:

 
Dit gouden kettinkje draag ik al jaren. Ik heb het hangertje besteld bij de webshop: Names4ever.nl, en daar heb ik het dus ook laten graveren. Ik droeg daarvoor altijd een zilveren kettinkje met een hangertje in de vorm van een hartje. Ook daar stond ‘heit’ in gegraveerd. Op de achterkant staan twee datums, de geboortedatum van mijn vader en de sterfdatum van hem.
Ik draag dit kettinkje eigenlijk altijd, behalve als ik in de douche ga. Voor mij is dit kettinkje heel erg waardevol.


Ook dit armbandje is voor mij erg waardevol. Ook dit heeft weer met mijn vader te maken. Dit armbandje was namelijk ooit van hem.
Ik heb het kleiner laten maken zodat ik hem kan dragen. Ik was erg blij toen ik dit armbandje vond tussen de spulletjes van mijn vader. Nu draag ik elke dag iets bij me, wat hij ooit ook gedragen heeft. Dat vind ik een fijne gedachte. Dit armbandje draag ik letterlijk altijd. Ik doe hem nooit af.


In mijn oren zitten verschillende versieringen. Ik heb een helix piercing en een tragus piercing. In beide draag ik vrijwel altijd dezelfde piercing. In mijn helix draag ik een rosé gouden ringetje en in mijn tragus een sterretje. (ik link de piercings die ik draag naar de webshop, zodat je beter kan zien hoe het in elkaar zit)


Ook in mijn oorbelgaatjes draag ik piercings. Dit omdat ik de platte achterkantjes heel erg fijn vind. Dit slaapt gewoon een stuk fijner en ik ben zo iemand die te lui is om ’s avonds haar oorbellen uit te doen.
Op dit moment heb ik ‘gouden’ staafjes in mijn gaatjes met simpele zwarte balletjes en simpele rosé gouden balletjes.
Zoals je ziet ben ik qua oorbellen niet zo ‘out there‘. Ik vind dat ik met drie gaatjes al best ‘opval’ dus van mij hoeven er dan geen opvallende oorbellen in.


Verder vind ik een choker dragen ook altijd wel erg leuk. Vooral deze die me heel erg aan ‘vroeger‘ doet denken vind ik erg leuk staan. Het geeft gewoon net een beetje extra aan je outfit.

Wat voor sieraden draag jij veel?

-x-

Only registered users can comment.

  1. Ik droeg altijd 5 ringen, maar in verband met mijn studie en werk lukt dat niet meer. Wanneer ik vrij ben vergeet ik ze daarom ook vaak om te doen, omdat het geen gewoonte meer is. Ik draag altijd 4 oorbellen, mijn helix en inner conch, hier doe ik regelmatig allemaal gekke kleuren op. Daar wil ik binnenkort nog 1 aan toevoegen, maar ben nog niet helemaal uit de plaats. Sinds kort draag ik bijna dagelijks een lapis lazuli als ketting. Soms doe ik er nog een ketting bij met de namen van de katten die wij gehad hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *