Persoonlijk

Mijn frustraties in het leven | Persoonlijk

2 augustus 2018

Ik ben zo’n persoon die (nadat ik mezelf dat heb aangeleerd een paar jaar geleden) geniet van de kleine, goede dingen in het leven. Ik klaag niet gauw omdat ik weet dat ik daar niks mee opschiet. Maar oh mensen, wat kan het soms lekker zijn om even te zeuren over de kleine stomme dingen in het leven.. Hier komen mijn frustraties in het leven:

Neem dit allemaal a.u.b. met een korreltje zout.

Frustratie nummer 1:
Dat ik op Instagram de mooiste en perfectste feeds voorbij zie komen en dat zelf nooit voor elkaar krijg. Mijn foto’s passen nooit bij elkaar! Hoe doen mensen dat?

Frustratie nummer 2:
Dat ik de meest heftige blaasontsteking krijg, net op het moment dat mijn moeder en andere leuke mensen zomervakantie hebben.

Frustratie nummer 3:
Dat ik eigenlijk heel veel wil bloggen maar telkens als ik aan een artikel begin, ik onzeker word en alles weer verwijder. Zo wordt het nooit wat Marja!

Frustratie nummer 4:
Dat mijn vriend bijna 80 planten thuis heeft die heel veel water nodig hebben. Je kan begrijpen dat hij daar een dagtaak aan heeft. Hallo? This girl also needs attention!

Frustratie nummer 5:
Dat ik sinds een paar weken van iPhone naar Samsung ben overgestapt en nog steeds heel veel fouten maak op het toetsenbord. Ook kan ik nog niet zo snel typen als hiervoor.

Frustratie nummer 6:
Dat ik soms op mijn werk mensen tegenkom die alleen maar aan het zeuren zijn. Oh wacht.. wat ben ik nu ook alweer aan het doen, oeps!

Frustratie nummer 7:
Als mensen zomaar doen alsof je niet meer bestaat en daar geen uitleg bij geven. Hallo? Ik ben er nog steeds hoor, je verdwijntruc helpt niet!

Frustratie nummer 8:
Dat sommige mensen nog steeds geen begrip kunnen opbrengen voor Fibromyalgie. En vooral omdat ik er zelf niet veel meer over praat, denken mensen dat ik ineens genezen ben. Nou nee dus, het zal er altijd blijven.

Frustratie nummer 9:
Social media. Ik haat het en ik hou er van. Ik zou alleen willen dat ik me wat minder bezig zou houden met cijfertjes en of alle foto’s wel bij elkaar passen. Het hoort iets leuks te zijn waar je contact hebt met andere mensen. Soms is het alleen een soort strijd en dat frustreert mij.

Frustratie nummer 10:
Dat ik zo gefrustreerd ben, dat ik al 9 dingen heb bedacht. Het leven is mooi! Laten we weer vrolijk, zonder al teveel geklaag, verder gaan!

Wat is jouw grootste frustratie?

-x-

Only registered users can comment.

  1. Een vriend hebben die ook veel te veel bezig is met planten (neem ook maar met een korrel zout), dus ik kan me inleven in frustratie nummer 4 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *