Fashion

Outfit: koalabeertjes! | Fashion

7 maart 2018

Afgelopen week ben ik weer lekker bezig geweest met outfit foto’s maken. Ik vind dat gewoon een hele leuke bezigheid, van het moment dat je een leuke outfit bij elkaar zoekt tot het moment dat je de foto’s gaat bewerken. Ik vind het allemaal leuk!
Dit keer heb ik een outfit samengesteld met een hele schattige blouse. Namelijk een blouse met koala’s erop!
Ik zag deze blouse hangen bij C&A en was eigenlijk meteen verliefd. Natuurlijk omdat koala’s erg schattig zijn maar ook omdat mijn vriend mij altijd koala noemt. Ik kan namelijk erg goed knuffelen als een koala. Ja I know, klef! Maar, I don’t care.

Blouse: C&A
Broek: Primark

Bril: Polette

Wat vind jij van deze outfit?

-x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *